Yhteystiedot

Ratsastustallimme sijaitsee nopeiden kulkureittien varrella. Tampereelta, Nokialta, Lempäälän keskustasta ja Pirkkalasta matkaa kertyy 10-20 kilometriä, joten olemme vain noin 15-30 minuutin päässä luotasi. Meille on myös helppo löytää ja hyvät tiet.

Klikkaa tästä reittipalveluun

Myllymäentie 10
37530 Lempäälä

Ole toki yhteydessä minuun, ja tule tutustumaan! Tilan mailla liikkuu normaalisti joitakin eläimiä vapaana, joten ilmoita mikäli Sinulla on ns.kammoja niin saan ne kytkettyä. Älä tuo omia lemmikkejä tallille mukaan, ettei satu vahinkoa, kiitos :)

Terkuin
Riina Maja
p. 045 111 9422
majantalli@gmail.com

Ps.Puhelimeen vastaan vain, kun en ole hevosten kanssa puuhaamassa. Joskus tekstiviestillä tavoittaa paremmin, mutta mikäli kysyt aikatauluja tai muuta mihin tarvitsen kalenteria voi vastaaminen venyä, sillä en voi pitää kalenteria matkassa(laukut yms on vaarallisia tässä työssä). Mikäli ilmoittaudut johonkin tapahtumaan tai olet tehnyt sairauspoissaolo ilmoituksen yms en välttämättä vastaa lainakaan, sillä viestejä tulee todella paljon (teitä on jopa 60-tekstiviestittelijää) ja touhuan täällä ympäri vuorokauden oli arki taikka pyhä. Sähköposteihin vastaan noin kahtena päivänä viikosta. Mikäli koet etten ole vastannut viesteihisi soita rohkeasti uudestaan, sillä hoidan tallilla kaiken niin joskus voi olla, että yhteydenottosi on jäänyt viesti tulvan alle. Kaikki postit ja viestit tulevat kyllä perille.

Kiitos ymmärtämisestä!

Mainokset