Vanhemmat&Asiakkaat

Hevoset ovat laumaeläimiä

Tärkeää! Nämä kaikki sinun tulisi lukea, jotta voitte harrastaa hevostelua turvallisesti meillä. Tämä talli ei ole ratsastuskoulu vaan pyrimme pitkän linjan ratsastuksen ohjaukseen, jonka tavoitteena on joskus esimerkiksi oma tai vuokrahevonen! Suurin osa asiakkaista käykin meillä vuodesta toiseen. Toivonkin sitoutumista ratsastajilta. Moni lopettaa meillä löytäessään oman hevosen ja minä olen valmis neuvomaan silloinkin tarvittaessa.

Vakuutukset

Emme halua että kukaan satuttaisi itseään hevostemme kanssa, mutta kuten polkupyörällä voi kaatua tai pulkkamäessä lyödä päänsä, niin tässäkin harrastuksessa joskus sattuu ja tapahtuu. Aivotärähdykset, murtumat ja mustat varpaankynnet lienevät yleisimpiä tapaturmia. Asioihin voi kuitenkin vaikuttaa ja niitä voi ns.ennaltaehkäistä käyttämällä turvakypärää, -liiviä ja -kenkiä. Hyvät hanskat auttavat estämään hiertymiä. Sateenkestävät vaatteet ehkäisevät vilustumiselta.

Turvatarkastettuja uusia varusteita löydät täältä.

Käytettyjä on täällä.

Kiellettyjä varusteita on: kaulahuivi, lenkkarit, purkka, liukkaat/hinkkaavat housut, kaula- ja korvakorut/sormukset/ketjut..yms; johon voi tukehtua tai joilla voi jäädä kiinni hevoseen tai edesauttaa tippumista hevosen selästä. En kuitenkaan voi enkä ehdi puuttua näihin siitä syystä teidän on syytä tietää!

Linkki: Vanhemmat tutustukaa lastenne harrastuksiin

Mainokset