Toiminta&Hinnat

Hevosystävällinen ratsastus on meille sydämen asia. Tarkoituksena onkin oppia hyödyntämään omaa kehoa sekä istuntaa ratsastuksessa. Modernit n.6 ratsukon pienehköt ryhmätunnit pyörivät arki-iltaisin. Yksityistunnit 1-2hlö vain viikonloppuisin ja aamupäivisin. Yksityistunteja suosittelen aloittelijoille ja pelokkaille tai aroille ratsastajille aluksi.

Kaikille hyvää luettavaa hevosista (mm.luontaisesta pakoreaktiosta) löytyy linkistä: Hevoset

Tutustukaa ylläolevan linkin kautta hevosten käyttäytymiseen (ainakin Paosta ja puolustautumisesta, sekä Laumahierarkiasta on hyvä lukea).

Tavoitteena on että ihminen ansaitsisi hevosen arvostuksen  ja luottamuksen, mutta tie on kivinen ja siksi me yhdessä näihin asioihin pyrimme panostamaan. Hevosen selästä voi myös tippua tai polle voi potkaista, joten muista vakuuttaa itsesi ennen kuin aloitat harrastuksen!

Poissaolo menetelmät

Perumatta jätetystä tunnista veloitamme voimassa olevan tuntihinnan. Poissaolot ilmoitetaan tekstiviestillä numeroon 0451119422. Riittää myös jos muistat kirjata poissaolon tuntimuistioon ennalta!

Rästitunti tarkoittaa sitä, että mikäli olet ilmoittanut poissaolostasi sinun tulee kuitenkin käyttää tämä rästiin jäänyt tunti ennen kortin voimassaoloajan umpeutumista. Samoin voit toimia mikäli ilmat ovat sinulle esim liian kylmät.
Rästiennakko on valmiiksi suoritettu tunti, jos olet vaikka reissuun lähdössä tai pidät koeviikon taukoa normiryhmästäsi.

Huonolla kelillä on ratsastuksen sijaan teoriaopetusta muiden opetustallien tapaan. Samoin kylmillä keleillä (pienimpien lasten kanssa ainakin -15). Voit myös ennalta suorittaa teoriat rästitunnin tapaan! Melko usein tunnit perutaan huonon kelin sattuessa.

Tuntien maksukäytäntö ja kortin käyttöikä

Tilinumero maksuja varten on FI72 5730 7320 0637 96, viestiksi ratsastajan nimi ja ratsastusta. Kortin voit ostaa vasta sovittuasi asiasta Riinan kanssa. Jos päädyt maksamaan käteisellä tuo tasaraha!
Kymppikortin käyttöaika on 10vko ja 20 kerran 20vko, ellei satu jokin tapaturma tai talli olisi tauolla. Yksityistunneilla kiireideni mukaan venytystä. Kesäisin korttia saa venyttää kesä- ja heinäkuun, jonka jälkeen alkaa taas normi laskenta. Ilmoitathan paussille jäämisestä.

Voit hoitaa maksun myös osissa, mutta silloin hinta nousee per maksuerä. Ilmoita tästä kysellessäsi tunneista! Osamaksu.
Harrastukseen on mahdollista saada tukea.

Muista

Meillä ei voi käydä ilman vakuutusta! Siitä tarkemmin vanhemmatosiosta.
Ilmoita yhteystiedot, omat mittasi, sekä sairauksista ja eläimiin/heiniin liittyvistä herkkyyksistä/allergioista sähköpostitse ennen kuin tulet tunnille.

Ratsastuksen lopettaminen

Kun olet tehnyt päätöksen ratsastuksen lopettamisen suhteen tai haluat vaihtaa tallia toivoisin saavani siitä ilmoituksen mahdollisimman pian sähköpostiin, etten ainakaan osta lisää hevosia.

Tallin Y-tunnus on 2118941-2.

Kiitos ja tervetuloa!

Ryhmätunnit Yksityistunnit (aikoja vain meillä käyville)
Kortti 20krt 465€
Kortti 10krt 255€

Kortti 10krt omalla hevosella
220€

Irtotunti 35€(tuo tasaraha)
Irtotunti 60€
Sisarusalet sähköpostitse.
Tallilla ei ole järjestettyä valvontaa lapsille ja siksi kavereilla on oltava myös vakuutukset kunnossa!
Mainokset