Tärkeä tiedote, new25.4.

Kopsaan tänne oleellisia aioita joista olen ajankohtaistaosioon ilmoittanut niin niitä ei tarvitse etsiä enää sieltä!

Viikko 15

20-kortin omaavat muistakaa rästiä poissaolojanne ettei kortti ehdi vanheta ennen loppuaan. Olen pyrkinyt kehittelemään kaikkea mukavaa hevosten kanssa puuhailua rästien käyttämiseksi. Tulevat viikonloput voit käyttää joko yksityistunteina tai vuokraten hevosia. Näitä voi kysellä whatsappina.

Vuoden alun 10-kerran kortit alkavat tulla vanhoiksi

Olemme viikolla 11, joten osalla porukasta alkaa olla kortit käytettyinä ja viime vuonna ostetut 10-kortit ovat menneet vanhoiksi.

Laitan tämän tänne uudestaan, sillä SEPAmaksu asia ei ole vieläkään ratkennut. Minun on saatava tietää millä nimellä korttinne on maksettu, sillä osalta porukasta on jäänyt kortit vallan maksamatta. Yhtään ilmoitusta ei ole tullut, joten muistuta vanhempiasi vielä.

”Hyvää uuttavuotta myös tallin puolesta!

Otetaan kokeiluun Kauppaa poissaolosi kirppishintaan:
voitte myydä kirppishintaan poissaolonne meillä käyntiin sopivasti vakuutetulle kaverille 5 euroa kalliimmalla, jolloin saat pitää 5 euroa itse (normaalisti irtotunti on 35e).
Kaipaan vielä muitakin kivoja ideoita toiminnan kehittämiseen: yhdessä jouluisessa postauksessa tästä myös arvonta, jota ei olla vielä suoritettu!

Muistuttelen että tarkistaisitte onko ratsastuskorttinne edelleen voimassa. Noin neljä 10krt korttia pitäisi kulua vuodessa :) Ilmoittakaa myös minkä niminen henkilö teidän korttinne on maksanut, mikäli ette ole kirjoittaneet ratsastajan nimeä viestikenttään. Nimittäin minulle ne maksut näkyvät vain SEPAmaksuina enkä muista kaikkien sukunimiä.

Tänä vuonna en korota ratsastuskorttinne hintaa, mutta korttien käyttöiät lyhenee. 10 krt kortti on voimassa 10vk ja 20krt 20vk.
Mikäli tämä muutos ei sovi sinun kalenteriisi voimme sopia myös hinnan korotuksesta, jolla saat lisää käyttöviikkoja. Ehdottomasti mielummin pidän teidät asiakkainani, kuin otan satoja uusia. Olen varma että hevosetkin allekirjoittavat tämän. Uudistuksella toivon lähinnä parempaa sitoutumista ratsastukseen ja sitä kautta hevosten kustannuksiin. Tulen varmasti lisäämään myös viikonloppu toimintaa ja niillä kerroilla voit vaikka ennakkorästiä poissaoloja normiryhmästä.”