Toiminta syksyllä ja talvella

img_6412img_6255img_6209img_6147img_4348img_6258img_5598

Talven mittaan hevosemme viettävät ansaittua vuosilomaansa kukin vuorollaan ja pakkasten paukkuessa kaikki samaan aikaan.

Maanantain ja tiistain kimppakyydeissä koulusta tallille on tilaa. Tarkoitus on että ehtisimme harrastaa ennen illan pimentymistä. Loppuillan tunneille ei ole kyytiä, mutta paikkoja löytyy jokunen aina. Mikäli tarvitsisit kimppakyytiä muille päiville tai illalle kannattaa siitä puhua sillä asia voi olla järjestettävissä.

Tallin lainavaatevarastoa on täydennetty ja nyt kypärien, saappaiden, sadetakkien, -housujen, turvaliivien, raippojen, otsalamppujen, korvanlämmittimien lisäksi on sadeviittoja ja hanskoja.

Mainokset
Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Syksyllä

Tunnit jatkuvat normaalisti, mutta pyrimme lisäämään toimintaa.

Iltatunnit lisääntyvät ja viimeinen on tarvittaessa klo19-20. Ne voivat olla perusryhmiä, pienryhmiä tai yksityistunteja.

Päivän tuntitarjonta kasvaa ja nyt saat tarvittaessa kyydin suoraan koulusta tallille. Ensin tarjoan tämän avun vain Lempäälään maanantaisin ja Pirkkalaan tiistaisin. Lempäälän kouluihin toimitimme mainokset jo. Pirkkalaan yritän saada ne esille pikimmiten.
Haaveena on että kyyti lähtee koulun pihasta klo13-14. Pirkkalassa on mahdollista hakea joka koulun pihasta. Mukaan ei valitettavasti mahdu kuin kuusi ensimmäistä, joten jos olet kiinnostunut ilmoita siitä minulle whatsappilla.

 

 

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Kesä

Kesällä ratsastamme.

Halvempia kesäkortteja tarjolla. Ne tulee käyttää heinäkuun loppuun mennessä.
Kesän yksityistuntikortti 445euroa. Pienryhmäkortti 265euroa.

8 x kortti normiryhmässä 205euroa.

Kysy lisää sähköpostilla majantalli@gmail.com tai whatsappilla 0451119422.

Elokuussa jatkuu perusryhmätunnit vakkari aikoineen.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Kiitos kuvista Saana Pajunen

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Maaliskuun lopun tarjous

Maaliskuun loppuun voimassaoleva tarjous, sillä 500:n tykkääjän raja Facebookissa on ylittynyt!
Osamaksulla ilman lisäkuluja 10xkortti hintaan 259euroa, joka on käytettävä ja maksettava viikkoon 22mennessä. Normaalisti osamaksusta on tullut lisäkuluja 10euroa per erä.

Ilmoittaudu uutena tunneille majantalli@gmail.com
tarkastathan että vapaa-ajanvakuutuksesi sisältää ratsastuksen niin Sinun on mukava harrastaa tätä huumaavaa lajia!

IMG_20180321_071253_831.jpg

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Ratsastuskerho

InShot_20180220_104007153.jpg

Viitenä perjantaina kello 17-19, hintaan 95euroa. Aloitus 9.3.

Opimme kerhossa:
-hevosen käsittelyä
-varustamista
-ratsastusta
-kärryajoa
-kerhon päätteeksi selviämme tehtäväradasta

Meiltä löytyy lainakypärät. Muutoin riittää toppa-asu, kypärän alle sopiva pipo, lämpimät hanskat/tumput ja korolliset talvikengät.

Tavoitteena on aloittaa hevosharrastus hyvältä pohjalta.

Ilmoittautumiset otsikolla Ratsastuskerho sähköpostiin majankurssit@gmail.com

Kuva Saana Pajunen

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Ystävänpäivän Rusettiratsastus

IMG_20180213_095742_966

Rusettiratsastus sopii aivan kaiken tasoisille. Tapahtuma toteutuu keskiviikkona 14.2. Klo17.30-19. Otamme mukaan maksimissaan 12 henkilöä, vähintään kuusi. Hinta on 30 euroa. Ystävän kanssa saapuville on luvassa rahanarvoinen tarjous.
Olet oikeutettu lisämaksutta hevosten käsittely ja varustamistuokioon jo klo16 alkaen.

Varmennathan vain että tapaturmavakuutuksesi sisältää ratsastuksen niin olet tervetullut mukaan ”romanttiseen” hullutteluun kanssamme.

Ei haittaa oletko ollut ikinä hevosen selässä vai koko ikäsi. Tämähän on aivan uusi juttu kaikille. Hevosemme ovat konkareita, joten ei syytä huoleen!

Vaatetukseksi riittää toppahousut-, takki, kypärän alle sopiva ohuehko pipo, sekä lämpimät matalakorkoiset kengät ja rukkaset. Mikäli ilta on sinulle turhan pimeä voit ottaa otsalampun mukaan.

Tapahtumalla on säävaraus. Ilmoitamme viimeistään samana päivänä osallistujille, mikäli keliolosuhteet ovat turhan haastavat.

Ilmoittautumiset sähköpostiin: majankurssit@gmail.com

Tämäkin oli markkinoinnissa Fecbookin kautta eli lähde seuraamaan sivujamme sielläkin niin pääset mukaan tapahtumiimme.

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Ratsastuksen alkeet aikuisille

Oletko aina halunnut kokeilla ratsastusta ja hevosen hoitoa sekä käsittelyä, mutta et ole saanut aikaiseksi/et tiedä miten aloittaa? Onko takana muutama kokeilukerta tai pitkä tauko, ja mielesi hinkuisi taas ratsaille? Etsitkö persoonallista lahjaideaa läheiselle? Tervetuloa!

”Ratsastuksen alkeet aikuisille”- on kaikille aikuisille sopiva kurssi, joka sisältää ratsastuksen perusteorian (30min), hevosen varustamisen (1h), tunnin mittaisen ratsastuksen harjoittelun (1h) sekä hevosen varusteista riisumisen siihen liittyvin toimenpitein (n.30min).

Kurssi järjestetään Pirkkalan rajalla sijaitsevalla rauhallisella Majantallilla perinteikkään maalaismiljöön lomassa. Opetushevosina toimivat kiltit ja rauhalliset hevoset ja vetäjänä koulutettu hevosalan ammattilainen.

Mukaan tarvitset vain säänmukaiset vaatteet ja matala korollisetkengät.

Kurssin hinta 60e/hlö (sis.alv.). Kurssi järjestetään mikäli osallistujia on vähintään neljä. Ilmoittautuminen on sitova.

Yhden ryhmän maksimikoko on kuusi osallistujaa. Mikäli kiinnostuneita on enemmän tai löytyy omalle porukalle kiinnostusta, voimme järjestää useamman ryhmän.

Ilmoittautumiset: majankurssit@gmail.com
Paikka: Majan Talli, Myllymäentie 10, 37530 Lempäälä (n.10 min Pirkkalan keskustasta, n. 25min Tampereen keskustasta)

Aika: 04.02.2018 klo 12-15.00

IMG-20170403-WA0007

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi