Talvilomaleirien hinnat putosi

InShot_20180214_213025630

Leiri tulee varata maanantaihin 19.2. mennessä, joilloin pääset joko 23.-25.2. tai 2.-4.3. järjestettäville talvilomaleireillemme alennettuun 195€ hintaan.

Mainokset
Kategoria(t): Majantalli | 4 kommenttia

Ystävänpäivän Rusettiratsastus

IMG_20180213_095742_966

Rusettiratsastus sopii aivan kaiken tasoisille. Tapahtuma toteutuu keskiviikkona 14.2. Klo17.30-19. Otamme mukaan maksimissaan 12 henkilöä, vähintään kuusi. Hinta on 30 euroa. Ystävän kanssa saapuville on luvassa rahanarvoinen tarjous.
Olet oikeutettu lisämaksutta hevosten käsittely ja varustamistuokioon jo klo16 alkaen.

Varmennathan vain että tapaturmavakuutuksesi sisältää ratsastuksen niin olet tervetullut mukaan ”romanttiseen” hullutteluun kanssamme.

Ei haittaa oletko ollut ikinä hevosen selässä vai koko ikäsi. Tämähän on aivan uusi juttu kaikille. Hevosemme ovat konkareita, joten ei syytä huoleen!

Vaatetukseksi riittää toppahousut-, takki, kypärän alle sopiva ohuehko pipo, sekä lämpimät matalakorkoiset kengät ja rukkaset. Mikäli ilta on sinulle turhan pimeä voit ottaa otsalampun mukaan.

Tapahtumalla on säävaraus. Ilmoitamme viimeistään samana päivänä osallistujille, mikäli keliolosuhteet ovat turhan haastavat.

Ilmoittautumiset sähköpostiin: majankurssit@gmail.com

Tämäkin oli markkinoinnissa Fecbookin kautta eli lähde seuraamaan sivujamme sielläkin niin pääset mukaan tapahtumiimme.

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Ratsastuksen alkeet aikuisille

Oletko aina halunnut kokeilla ratsastusta ja hevosen hoitoa sekä käsittelyä, mutta et ole saanut aikaiseksi/et tiedä miten aloittaa? Onko takana muutama kokeilukerta tai pitkä tauko, ja mielesi hinkuisi taas ratsaille? Etsitkö persoonallista lahjaideaa läheiselle? Tervetuloa!

”Ratsastuksen alkeet aikuisille”- on kaikille aikuisille sopiva kurssi, joka sisältää ratsastuksen perusteorian (30min), hevosen varustamisen (1h), tunnin mittaisen ratsastuksen harjoittelun (1h) sekä hevosen varusteista riisumisen siihen liittyvin toimenpitein (n.30min).

Kurssi järjestetään Pirkkalan rajalla sijaitsevalla rauhallisella Majantallilla perinteikkään maalaismiljöön lomassa. Opetushevosina toimivat kiltit ja rauhalliset hevoset ja vetäjänä koulutettu hevosalan ammattilainen.

Mukaan tarvitset vain säänmukaiset vaatteet ja matala korollisetkengät.

Kurssin hinta 60e/hlö (sis.alv.). Kurssi järjestetään mikäli osallistujia on vähintään neljä. Ilmoittautuminen on sitova.

Yhden ryhmän maksimikoko on kuusi osallistujaa. Mikäli kiinnostuneita on enemmän tai löytyy omalle porukalle kiinnostusta, voimme järjestää useamman ryhmän.

Ilmoittautumiset: majankurssit@gmail.com
Paikka: Majan Talli, Myllymäentie 10, 37530 Lempäälä (n.10 min Pirkkalan keskustasta, n. 25min Tampereen keskustasta)

Aika: 04.02.2018 klo 12-15.00

IMG-20170403-WA0007

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Aloita ratsastus

Meillä voit aloittaa ratsastuksen milloin vain. Tällä hetkellä tilaa ryhmissä on erityisesti aloittelijoille ja jatkoryhmäläisille klo16-17 arkisin. Pienryhmiin tai yksityistunneille saattaa olla helpompi lähteä mukaan, jos tilanne jännittää sinua kovasti ja ne järjestetään viikonloppuisin.

Ole vain rohkeasti yhteydessä!

 IMG_20180102_172334_327

 

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Hyväntekeväisyystapahtuma 6.1.

Ilmaiset kahvit ja lämpimät mehut! Ostettavissa lisukkeeksi mm.pullat.

6.1. Lauantaina

Klo10 aloitamme ratsastusnäytöksellä

Klo10.30 kepparikisa

Klo11 makkaraa

Klo12 ratsastusnäytös

Klo13 makkaraa

Klo14 ratsastusnäytös

Talutusta ja kärryttelyä tarjolla luonnon helmassa. Hevosia saa silitellä ja niiden selkään pääsee istumaan. Nähtävillä myös hevostietogalleria ja muita eläimiä mm.villasika.

Riinan kertomustuokiot: hevosista, tilan jännittävistä käänteistä ja oman toiminnan kehittymisestä tähän päivään.

Arpajaiset, Hope ja kahvio paikalla läpi päivän.
Kaikki ratsastusnäytökset ovat erilaisia.

IMG-20171228-WA0001

Kepparikisakutsu tässä:

IMG-20171229-WA0003.jpg

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Joulutarjous 24.12. asti voimassa

IMG_20171215_072540_176.jpg

Nyt korttien ostajille ratsastuskertoja kaupan päälle! Puuttuuko pukinkontista lahja ratsastuksesta kiinnostuneelle vai haluatko itse ratsaille? Olipa ikäsi tai lähtötasosi mikä tahansa, meillä on juuri sinulle sopivat hevoset alkeisratsusta kilpahevoseen.

Meillä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet: on mahdollista ratsastaa este-ja kouluratsastustuntien lisäksi maastossa tai ilman satulaa. Kesäisin on uittomahdollisuus ja talvisin voi vaikka pulkkailla hevosen perässä. Tule viihtymään monipuolisesti kilttien hevosten ja ponien pariin!

*UUTUUS* 5 x elämyskortti 160euroa. (Ovh 180e)
Sisältää vikellystä, maastoilua, ajamista, koulu- ja esteratsastusta.

Yksi ratsastuskerta kaupan päälle, 10 x kortti 260euroa.

Kaksi ratsastuskertaa kaupan päälle, 20 x kortti 470euroa.

Kortin saat ostettua täältä:
https://majantalli.wordpress.com/maksaminen/

Kaikki nämä Majantallin joulutarjoukset ovat voimassa 24.12.2017 asti!

Tämän myötä mukavaa joulun odotusta toivottavat Majantallin väki, hevoset, ponit ja muut eläimet! ❄❄❄❄❄

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi

Kotisivut kokevat nyt muutoksia

Antakaa anteeksi, jos täältä poistuu jotakin mistä juuri sinä pidit. Palautetta antamalla voit vaikuttaa sisältöön. Myös kirjoitusvirheistä saa huomauttaa tai epäselvistä ohjeista, sillä niin kuin olette ehkä joskus huomanneet ei kirjallinen lahjakkuuteni aina kukoista!

Lupaan laittaa oikolukijan vielä asialle.

Nyt näyttää siinä mielessä mukavalta, että poni esteryhmämme viikonlopuille taitaa viimein toteutua enää yksiratsastaja puuttuu. Olemme saaneet kasaan myös pari pienryhmää. Näitä saisi tietenkin olla enemmänkin, sillä hevosia on PALJON. Pienestä kaikki lähtee vai mitä. Hinnat ovat kuitenkin kohtuulliset verrattuna teollisempiin talleihin.

Tarhan pohjan uudistus alkaa olla mukavassa vaiheessa. Alapuomin valaistuskin pian kunnossa. Tosin nälkä kasvaa syödessä ja nyt olisi niiiin hienoa saada vielä yläpuomille muutakin kuin tunnelma valoa.

Talliin tuli joulu. Ihanat eri kokoiset lapsukaiset olivat mukana auttamassa. Muistatte vielä tuoda ne käytetyt (ei myrkytetyt) joulukuuset hepoille joulun jälkeen niin johan ne ovatkin mielissään. Pikkujouluissa annetut havut on jo syöty. Vikellys ja kynttilä maasto kruunasivat joulumme.

Hööksin turvallisuus illasta jäi käteen, että turvaliivi pitää laittaa päälle takin alle jo kotoa lähtiessä ja kypärästä tulee löytyä joko VG1 tai CE1384/2017 merkintä. Ostin uudet lainakypärät hyllyyn. Kypärien hinnat alkoivat noin 50eurosta. Eli ei ihan kauhean kamala sijoitus ainakaan pukinkontissa. Tietenkin saatte lainata myös meiltä, mutta älkää ryövätkö! Osa lainatavaroista ei ole löytänyt takaisin talliin.
Jouluhevosen voitti Rebekka ja pari muuta lahjottiin pienemmillä palkinnoilla.
Onnea heille!

Tallilla oli estekisat. Niitä ei pidettykään aivan normaalisti. Laitoimme estesilmän koetukselle. Arvostelussa huomioitiin hevosen ja ratsastajan siisteys. Ratsastusradan teiden suunnittelu, -toteutus ja aika.
Voittajiksi selvisivät seuraavanlainen kolmikko: Emi ja Missi, Jasmiina ja Saimi Kinkulla. Onnea heille! Tämä kolmikko oli vaikea jakaa sijoille, joten sovimme että kaikki voittivat.

Eikä tässä vielä kaikki. Itsenäisyyspäivälle ehdotettu kulkue saatiin järjestettyä. Pääsimme matkaan miltei kaikilla tallin ratsuilla. Keli oli mitä paras. Edellis iltana satoi kunnolla lunta. Muut tuunasivat hevoset ja minä sain viimein pestä/leikata niiden hännät. Voin kertoa että se, harjojen tuunaus ja jalkojen pesu, plus likaisen hevosen harjaus varsinkin karvanlähtöaikana on mun lempi puuhaa….kun vain olisi hyvin aikaa tehdä ne. Samoin lakaisu ja varusteiden pesu/rasvaus.

Katri

 

 

Kategoria(t): Majantalli | Kommentoi